10-04-16 (Senior Femení) CMG C B CUBELLES – AESE 60-39

CRONICA SENIOR FEMENI

JORNADA 24

CMG CB CUBELLES– AESE                                                     60-39

C.B.CUBELLES: Andrea V (3), Meri (8), Paula (0), Xini (2), Este (6), Raquel (14), Gemma V (0), Sara (24), Alba (4)

Absents: Berta, Gemma, Ari G, Andrea M

Entrenador: Juanma Castellano i Pepe Cabedo

EL CMG RECUPERA SENSACIONS I POSICIONS (3r) EN EL SEU MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA.

El CMG CB CUBELLES arriba al tram final de la temporada, amb moltes baixes a l’equip, sobretot la falta de les seves dues pivots forts, (Ari i Gemma) l’equip el AESE de l’Hospitalet, un gran rival on en l’anada Cubelles va perdre de 8 punts, i on Cubelles havia de recuperar aquest average, perquè jugaven tercers (AESE), contra quarts (CUBELLES) així d’emocionant es plantejava el partit i així començava …

1a part.- I la veritat és que podrem dir que l’equip va estar a l’alçada, possiblement jugant un dels millors partits de la temporada, molt centrades les noies Cubellencs des del principi, i amb dos protagonistes fins al final, Sara (24 punts, 5/6 en triples i una gran defensa amb grans rebots en un joc molt complet) i Alba (4 punts però sobretot destacarem la gran defensa imposant-se en tots els rebots i posant 4 taps per emmarcar) destacant aquestes dues jugadores l’equip en general va treballar de mil meravelles des del darrere … en els primers 10 minuts el marcador reflectia un 15 a 07, per seguir minut a minut incrementant la diferència, com hem dit anteriorment amb una Sara monumental acabant la primera part amb 16 punts, 3 / 3 triples donant-li a l’equip l’empenta d’atac que necessitava, així d’aquesta manera acabaria la primera meitat amb el resultat de 35 a 20.
2a part.- Començaven els primers minuts i era el moment de rematar la feina, tant un equip com un altre defensaven molt bé i això feia que cap anotés, Cubelles no es trobava bé pel canvi de defensa zonal de l’AESE, i l’equip de Hospitalet semblava que anava a anar a per la remuntada on en el minut 26 amb un parcial de 6 a 0, reduïen la diferència a 9 punts, 35 a 26. Un temps mort de l’entrenador Cubellenc va fer espavilar i canviar el rumb de nou al nostre favor, on amb un triple de Sara i 8 punts consecutius de Raquel en tot just 3 minuts (parcial de 8 a 0) acabarien de rematar la feina per arribar a falta de 10 minuts per 48 a 27. l’últim quart va ser per aguantar el partit i intentar arribar amb la renda de 9 punts el que condicionava l’average a favor i tenir la tercera plaça a tir, així d’aquesta manera s’arribaria al final del partit … 60-39.
MILLORABLE.- Tot és millorable, tot i que en aquest partit molt menys que en altres.
INMILLORABLE.- Saber estar en el partit, no caure en la temptació de les jugadores de l’Hospitalet, la bona sensació de l’equip defensivament.
MVP, S.- Sara per el seu millor partit de la temporada, cosa que m’alegro molt per ella, va estar a l’altura en tot moment, defensa, atac, triples, percentatges alts, robatoris ,,, gran !!!
Destacaré de nou a Alba, em va agradar molt de nou la seva actiitud, 4 taps, rebots i atac … enormee !!!

La setmana vinent, l’equip es desplaça a Vilatorrada sabent que aquesta setmana a perdut el seu partit i donant l’opció de poder ser segones a la taula classificatòria, això si ,,, cal guanyar de 10 punts per recuperar l’average perdut .. .
Finalment vull destacar la baixa important d’Este a l’entrenament d’aquesta setmana la qual cosa es perdrà el que resta de temporada, un esquinç de grau 2/3.
Una baixa important per a aquests dos partits que queden …
Ànim Capi … (10)

Publicada el
Categorizado como Abril