10-4-16 (Sots 25 Femení) CB CUBELLES 49 – 31 SANT GONFAUS BASQUET BERGA

 

JORNADA 02 fase final

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – SANT GONFAUS BASQUET BERGA                49-31

CB Cubelles: Angi 13; Extra 0; Clara 2; Patri 4;Jessi 7; Negra 5; Neus 4; Neyra 2; Noelia 3; Irina 9.

Absent: Ari.

  1. Entrenador: Raquel Martínez
  2. Àrbitre: PUIG, S
  3. Parcials: 16-08   21-11   08-04   04-08
  • CONTINÚA EL BON TREBALL DE LES NOSTRES “JUGONAS”

Primer partit de la fase final contra un rival ja conegut.

1r Quart.- Les nostres noies jugaven el primer partit de la segona fase contra el Berga, segon classificat del seu grup. Tercera vegada que s’enfrontaven i tercera victòria a favor.

El primer quart començava amb molta intensitat defensiva de les nostres noies, una bona pressió de la primera línea de passada i després una defensa zonal 3-2.

La pressió sortia molt bé i es recuperaven pilotes, però la defensa zonal encara no estava ben treballada i això feia que l’equip visitant tingués alguna opció clara d’atac.

2º Quart.- En aquest quart es millorava la defensa zonal, però es perdia intensitat en la pressió individual i es permetria algun contracop del Berga.

3er Quart.- A la tornada del descans l’equip visitant continuava en defensa individual però l’encert de les nostres noies baixava. Tot i això la nostra defensa continuava funcionant i res mes permetrien que el Berga fes 4 punts i augmentar la diferència fins els 22 punts (45-23)

4rt Quart.- Arribava el pitjor quart ofensiu de tota la temporada… 4 punts res mes es van poder fer. L’equip visitant tornava a canviar a defensa zonal 2-3 i les nostres noies no van estar prou concentrades per atacar amb cap i paciència. Aquest quart es va perdre per un 4 a 8 per arribar al marcador final de 49 -31.

El pròxima dissabte les nostres sots25 jugaran a la pista del Vedruna Gracia, equip i pista molt complicats on de segur veurem un bon bàsquet i confiem en tornar cap a casa amb una nova victòria.

Millorable: La concentració durant els 40 minuts de joc.

Immillorable: Les ganes de continuar guanyant.

MVP: Tot l’equip.

Raquel Martínez

Publicada el
Categorizado como Abril