11-3-17 (Cadet Masculí) BASQUET PIERA CADET BLANC 68-51 C.B. CUBELLES

 

CRONICA CADET MASCULÍ

JORNADA 7

CADET MASCULÍ

BASQUET PIERA CADET BLANC – C.B. CUBELLES  68-51

 

CB Cubelles: Alan (3), Biel (2), Carles (14), Andreu (12), Raúl (11), Javi (5), Joaquín (6).

      Absents: Alex, Ivan, Adri, Arnau, Erick, Guillem.

      Entrenador: Gemma Miró i Santi Salvatori.

Àrbitre:         Sr. XXXX

      Parcials: 1er (19-4), 2on (40-18), 3er (28-56). 4rt (51-68).

 

Gran treball dels cubellencs davant del líder tot i ser, 7 jugadors

Aquest cap de setmana, el Cubelles comença la segona volta presentant-se a casa del Piera. Tots sabem que es un partit complicat, ja que és el líder de grup, tot i així, els cubellencs tenien moltes ganes de donar la cara. Cal destacar que, vam tenir moltes baixes i vam anar amb set jugadors.

S’inicia el partit al Cubelles li costa anotar i la defensa és molt fluixa, per tant amb molta facilitat el Piera es posa per davant. En el segon quart, segueix la mateixa dinàmica, on la defensa segueix sent dèbil i permet cistelles fàcils, en canvi en atac, milloren i arriben anotar catorze punts.

En el tercer quart, el Cubelles s’esforça però el cansament es nota superior i no arriben ha estar tant intensos. Al final d’aquest tercer quart, en l’últim llançament des de mitja pista, s’anota la cistella, això fa que els cubellencs es creixin i comencin un últim quart molt ficats, permeten que la distància de 28 punts cada vegada es vagi reduint. El Cubelles segueix treballant fins que sota la botzina al màxim nivell, aconseguint anotar fins a 23 punts en aquest quart.

Aquest cop hem demostrat que tot i què, les circumstàncies siguin complicades sempre es pot lluitar fins al final i estar orgullosos del nostre treball que hem realitzat, encara que s’hagi perdut.

El cap de setmana esperem el Ribes a casa nostra a les 10:30. A seguir treballant com un equip!

MVP: Andreu.

CADET MASCULI foto equipo temp16 17

Publicada el
Categorizado como Març