14-10-17 (Sènior Femení) CB VALLS – BAR LA NENA CB CUBELLES 39-29

 

CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ C.B.CUBELLES

JORNADA 5

SÈNIOR FEMENÍ   

CB VALLS  – BAR LA NENA CB CUBELLES       39-29

CB Cubelles:3. Ari(3), 6. Andrea(4), 7. Berta(3), 8. G.Miró(4), 10. Este(-), 11. Jessi(3), 12. Mery(10), 13. Marta(-), 14.Noe(0), 15. Ruth(2), 24. Paula(-), 35. G.Vendrell(0).

                   Entrenador: Siscu Martin  

Àrbitre:         Sr. XXXX

                   Parcials:   10-4, 16-8(26-12), 4-6(30-18), 9-11(39-29)

Una oportunitat perduda

Després de la jornada de descans, aquesta vegada el sènior femení del C. B. Cubelles es traslladava fins a Valls. El partit es preveia com una important oportunitat per a intentar sumar fora de casa.

El començament del partit els dos equips surten molt imprecisos amb contínues pèrdues de pilota i errades cara a cistella (4-4 minut5′). Les primeres en sortir d’aquesta llacuna són les locals que aconsegueixen un parcial de 6-0 per acabar el quart amb avantatge.

A la repressa, les noies de Cubelles surten una mica més entonades en atac cosa que permet mantenir el partit relativament igualat (17-12 minut16′). Però novament les cubellenques es van desendollar del partit per concedir a les locals un parcial favorable de 9-0 que no va aturar ni els canvis ni el temps mort.

El partit es complicava i calia un canvi de rumb. Al tercer quart, l’actitud defensiva de les cubellenques va ser excepcional i, encara que fos només amb tirs lliures es va aconseguir retallar lleugerament les diferències al marcador, guanyant el quart per un escarransit 4-6.

El camí defensiu estava marcat, ara calia que les accions ofensives permetèssin recuperar més distància al marcador. Al principi de l’últim quart es va continuar defensant bé però no es van saber atacar de forma adequada, amb pèrdues de pilota inclosa, que va provocar que no es pogués retallar més la diferència. Només al final del partit, amb pràcticament tot dat i beneït es va poder retallar la diferència a només 10 punts.

Destacat:Constància, autoexigència i concentració en el treball per millorar.

A millorar: Pèrdues de pilota no forçades.

MVP: Mery

Publicada el
Categorizado como Octubre