15-10-16 (Cadet Masculí) C.B.CUBELLES 100-27 C.B. JOVENTUT CASTELLDEFELS –

 

JORNADA 3

CADET MASCULÍ

C.B. JOVENTUT CASTELLDEFELS – C.B.CUBELLES 100-27

CB Cubelles: Adrià (10), Alan (20), Biel (4), Carles (14), Andreu (19), Erick (2), Raúl (13), Joaquín (4), Javi (14).

     Absents: Alex, Arnau, Juan, Alex II, Guillem

     Entrenador: Gemma Miró

Àrbitre:         Sr. XXXX

Parcials: 1er (16-6), 2on (48-10), 3er (76-21). 4rt (100-27).

El Cubelles aconsegueix una victòria que els permetrà tenir més confiança

Aquest cap de setmana juguem al Pavelló de Cubelles contra el C.B. Joventut Castelldefels, tot i tenir un gran nombre de baixes els cubellencs van poder sentenciar el partit amb facilitat.

S’inicia el partit, on el Cubelles sortia molt desconcentrat i perdia moltes pilotes. Durant els primers minuts, el Castelldefels s’aprofitava del mal joc del Cubelles que no baixa a la defensa.

A partir del segon quart, el Cubelles es connecta al partit. Gràcies a la defensa aconsegueixen robar moltes pilotes i començar a marcar diferències. A partir d’aquí, la distància en el marcador cada vegada va creixent, on els cubellencs agafen confiança i tots arriben anotar.

En els últims dos quarts, el Cubelles segueix la mateixa dinàmica, on dedicaran aquest temps a treballar per millorar les jugades estàtiques. En cap moment baixen el ritme, tot i què permeten algunes cistelles fàcils del Castelldefels.

Després d’aquest partit, el Cubelles guanya confiança per seguir treballant  en els entrenaments i preparar-se per afrontar els següents partits. Felicitats, volem més!

La setmana que ve juguem a Sant Sadurní d’Anoia contra l’Esquitxa les 12:30.

GEMMA MIRÓ I SANTI SALVATORI

Publicada el
Categorizado como Octubre