16-4-16 (Sènior Fem.) C.B.VILATORRADA 43 – C.B.CUBELLES 51

 

JORNADA 26 

EL CUBELLES ES REGALA UN PARTIDÀS 

 C.B.VILATORRADA 43 C.B.CUBELLES 51

 
 
Anotadores: Andrea,9; Jesica,6;Meri,5;Raquel,11;Alba,12;Ari,2; Sara,9;Xini,2;Paul,2;Gemma; Angie,2.
 
Parcials:
10-9; 8-19;13-7;12-18.
 
La visita a Vilatorrada era una gran ocasió per extendre la bona ratxa de resultats i refrendar el bon joc del darrer partit contra AESE el cap de setmana anterior.
Malgrat les lesions l’equip va fer un pàs endavant i va cuallar un gran partit
 
1ER QUART
 
Ben colocades endarrera i amb agressivitat en la defensa de pilota, les cubellenques forçaven errades locals i sumaven des del contratac, recolzades en una gran Sara Moreno que està en un gran moment de forma.
Malgrat la bona defensa, un cert bloqueig en l’atac estàtic no permetia gunayar el quart que es decantava de part local per un minim 10-9.
 
2ON QUART
 
La dinàmica va continuar igual fins el minut 14(14-13) que va ser on el Cubelles va fer el primer demarratge.Una gran actitud defensiva i un mes gran encert en atac,tant des de dins com des de fora va permetre les blaves guanyar el parcial i marxar al descans amb un marge de deu punts (18-28).Els 18 punts encaixats marquen el gran nivell defensiu de les cubellenques.
 
3ER QUART
 
Les locals surten mes intenses i dures al darrera, amb una zona 1-3-1 despres de cistella i molt contundents en les penetracions visitants, forçant perdues visitants i deixant sense anotar cinc minuts el Cubelles.Un minut d’encert de visitant va permetre aguantar el tipus fins el final del quart,pero el resultat s’ajustava molt i el ritme del partit era clarament del Vilatorrada (31-35)
 
4ART QUART
 
La dinàmica va continuar igual els primers minuts , on de fet, el Vilatorrada va igualar el partit a 35. I en el moment mes complucat, el Cubelles va fer un canvi de rumb al matx, amb la mateixa gran actitud durant tot el partit, 
Creixent des del darrera,recuperant pilotes i jugant amb molt de cap i una maduresa molt gran van permetre nomes 6 punts en defensa als darrers 3 minuts i van tancar el partit amb un triple que deixava el resultat en 43-51 en una pista on ningú havia guanyat encara aquesta temporada.
 
La propera jornada el Cubelles rep el Manresa, on provara de refrendar aquest gran final de temporada.
 
INMILLORABLE.
 
Láctitud defensiva.Agafada com a xarxa de seguretat quan les coses no surten en atac, i les ganes de tot el conjunt blau.
 
MILLORABLE:
 
Per dir quelcom,el rebot defensiu.
 
MVP:
 
Indiscutiblement tot l’equip.Sobreposant-se a lesions i absencies, recolzades en les veteranes i en el pas endavant de les joves.
Publicada el
Categorizado como Abril