18-2-17 (Cadet Masculí) C.B. CUBELLES 44-64 C.N.B. VILANOVA- OCIO AVENTURA SITGES

CRONICA CADET MASCULÍ

JORNADA 5

CADET MASCULÍ

C.B. CUBELLES – C.N.B. VILANOVA- OCIO AVENTURA SITGES  44-64

CB Cubelles: Adrià (5), Alan (6), Biel (-), Carles (14), Guillem (5), Andreu (1), Erick (1), Raúl (3), Javi (2), Joaquín (7), Arnau (-).

     Absents: Alex, Ivan.

     Entrenador: Gemma Miró i Santi Salvatori.

Àrbitre:         Sr. XXXX

     Parcials: 1er (8-14), 2on (16-36), 3er (24-54). 4rt (44-64).

Ens despertem tard per guanyar el partit

El Cubelles rep a casa a un equip de la comarca amb ganes de aconseguir una victòria més, ja que la setmana anterior no vam ser constants provocant la pèrdua d’aquest per només dos punts.

S’inicia el partit, un Cubelles descol·locat, des de l’inici del partit per la zona del Vilanova i la pressió de tota la pista fan que fallin moltes cistelles i no arribin a baixar a defensar en els contraatacs, tot i així, el marcador es igualat. (8-14).

En el segon quart, els blaus baixen els braços i permeten que el Vilanova augmenti la diferència en el marcador deixant clar que volen guanyar. Un Cubelles amb por no sap passar la pressió amb calma i li costa atacar la zona, que faran durant tot el partit.

En el tercer quart, després de la xerrada del descans, el Cubelles posa zona però tot i així, la diferència en el marcador segueix augmentant i no saben plantar cara a un rival ràpid i físic.

En el últim quart, els blaus comencen a confiar en ells mateixos i ha ser conscients que s’ha de treballar fins al final. La defensa comença a ser activa i i en atac, obtenim punts gràcies a la bona mobilitat de pilota. Tot i així, són capaços de guanyar aquest últim quart per deu punts.

Després d’aquesta segona derrota, els cubellencs s’han d’adonar que s’ha de treballar i ser constants durant els quaranta minuts i sobretot, ha ser un equip en els bons i mals moments. A seguir treballant!

MVP: Guillem, per la seva valentia i les ganes de seguir treballant.

GEMMA MIRÓ I SANTI SALVATORI

 

CADET MASCULI foto equipo temp16 17

Publicada el
Categorizado como Febrer