18-3-17 (Cadet Masculí) C.B. CUBELLES 33-23 APASEO- RIBES

CRONICA CADET MASCULÍ

JORNADA 8

CADET MASCULÍ

C.B. CUBELLES – APASEO- RIBES 33-23

CB Cubelles: Adrià (8), Alan (-), Biel (-), Carles (6), Andreu (12), Raúl (9), Javi (4), Joaquín (1), Arnau (-).

Absents: Alex, Ivan, Guillem, Erick.

Entrenador: Gemma Miró i Santi Salvatori.

Àrbitre: Sr. XXXX

Parcials: 1er (3-2), 2on (9-19), 3er (21-14). 4rt (33-23).

Partit a pocs punts

Aquest cap de setmana juguem el segon partit de la segona volta de la lliga, el Cubelles rep a casa al Ribes, equip que coneixem molt bé i es troba molt a prop nostre de la taula de classificació. Els cubellencs tenen ganes de guanyar el partit després de perdre quatre partits seguits.

S’inicia el partit, durant tot el primer quart el Cubelles anota una sola cistella, per tant, podem dir que hi ha molt poc d’encert provocant que el marcador sigui molt baix (3-2). Tot i així, el Ribes segueix amb la mateixa dinàmica que el equip local.

En el segon quart, millora una mica l’efectivitat del quart anterior però la defensa del Cubelles cada vegada es més fluixa però l’encert del Ribes no es gaire més gran que els cubellencs per acabar la meitat del partit amb un (9-10).

En el descans, els cubellencs s’adonen que s’ha de seguir treballant i augmentar el ritme defensiu, per així, aconseguir tirar endavant i que la victòria es quedi a casa.

En el tercer quart, hi ha un canvi d’actitud total, on el Cubelles estan molt atent a les línies de passada, que ens permetrà roba algunes pilotes. A més a més, les ajudes estan preparades per saltar i fins i tot, s’arriba a puntejar els tirs. L’atac es més fluït, això ens permet augmentar el marcador i posar-se per davant.

En l’últim quart, segueix la mateixa dinàmica fins els últims cinc minuts, on hi haurà uns intercanvis de cistelles i el Ribes aprofitarà per reduir una mica la distància.

Després d’aquesta victòria però amb molt poc treball, els cubellencs han de seguir treballant i ser més conscients que cal treballar com ho fan en els dos últims quarts en tot el partit. La setmana que ve esperem al C.B.Navàs a casa.

MVP: Cap jugador destacable.

GEMMA MIRÓ I SANTI SALVATORI

CADET MASCULI foto equipo temp16 17

Publicada el
Categorizado como Març