2-4-16 (Cadet Masculí) C.B. LA SALLE GRÀCIA GROC 73 – C.B.CUBELLES 56

 

CRONICA JORNADA 9 CADET MASCULÍ

C.B. LA SALLE GRÀCIA GROC 73-56 C.B.CUBELLES

 

C.B. CUBELLES: Facundo, Arnau, Bruno, Matías, Alejandro

 

Primer partit després de Setmana Santa que agafa als cubellencs adormits.

El partit començava amb el que va ser la tònica de la primera part: Un Cubelles que semblava no haver tornat de vacances encara i un C.B. Salle Gràcia que quan no aprofitava les badades defensives del Cubelles, aprofitava els milers de rebots ofensius dels que van disposar. Tant és així, que la primera cistella dels del Garraf arribava al minut 17 per posar al marcador un resultat de 18-5 a favor dels locals. 


Com s’ha mencionat anteriorment, ni els temps morts ni les escridassades des de la banda feien reaccionar als blaus, que l’unica part positiva que varen treure de la primera meitat va ser el “poc” avantatge dels locals (24-10).
A la segona part, el partit va canviar radicalment, i es allà on es va veure la millor versió del Cubelles, amb una gran defensa, sense concedir rebots i amb una bona mobilitat en atac que va permetre acostar-se al marcador fins als 7 punts.


A partir d’aquí, el partit es va convertir en una anada i tornada de cistelles que afavoria clarament als locals, fins que a falta de 3 minuts, el Cubelles, que es va veure sense opcions de guanyar el partit, va abaixar els braços, endut-se així un parcial de 15-1 que col•locava el 73-56 final

 

ROGER TORMO

 

Publicada el
Categorizado como Abril