22-10-16 (Cadet Masculí) A.E.ESQUITX 33-62 C.B.CUBELLES

 

CRONICA CADET MASCULÍ

Jornada 4

A.E.Esquitx-C.B.Cubelles  33-62

C.B.Cubelles: Adrià (3), Alan (6), Biel (-), Carles (13), Guillem (2), Andreu (7), Raúl (6), Alex (-), Javi (4), Joaquín (16)

Absents: Alex, Erick, Arnau i Juan.

Àrbitre: Sr.XXXX

Parcials: 1er (5-20), 2on (15-26), 3er (20-50), 4rt (33-62)

Una victòria ben treballada

Els de Cubelles, inicien el partit amb un gran encert de cara a l’aro i amb moltes ganes de treballar, movent la pilota en atac i corrent algun que altre contraatac, tot i aixó, la defensa dels cubellencs es una mica tova i l’equip local troba forats per tirar inclús agafar els seus propis rebots. A la meitat del primer cuart, una apretada en defensa i començar a còrrer una mica marca una gran diferència al marcador.

A l’inici del segon cuart, els nostres, troben molt poc encert que aprofiten els rivals per apretar una mica en defensa i retallar punts al marcador, tot i que amb una defensa bastant dura per part dels blaus evita que aquest retall de punts no sigui tant gran com hauría d’haver sigut.

S’estava per iniciar el tercer temps, i a la banqueta del Cubelles es demanava concentració per acabar de rematar el partit el més ràpid possible, i així va ser, una molt bona defensa i un gran atac amb molt bones transicions i molt moviment de pilota en el joc estàtic fan que el Cubelles fagi un parcial de 5-24 a favor. Amb el marcador gairebé enllestit, l’últim temps sería de pur tràmit.

S’inicia l’últim cuart, amb el partit sentenciat. Aquest sentiment provoca una relaxació per part dels cubellencs que l’equip local aprofita per a maquillar el resultat.

Encara queda per treballar, apretar una mica en denfensa i el tema de la relaxació, amb el temps s’aniràn millorant en aquests aspectes.

Publicada el
Categorizado como Octubre