24-4-16 (Infantil Masc.) Q BASKET SANT CUGAT VERD- C.B. CUBELLES 46-72

 

JORNADA 7

INFANTIL MASCULÍ

Q BASKET SANT CUGAT VERD- C.B. CUBELLES 46-72

CB Cubelles: Joaquín (3), Erick (10), Adrià (8), Alan (8), Carles (15), Andreu (6), Javi (7), Juan (2), Raúl (12), Guillem (2)

Absents: Joan Pere, Arturo, Alex.

Entrenador: Gemma Miró

Àrbitre: Sr. XXXX

Parcials: 1er. (6-8), 2on. (17-14), 3er (23-24), 4rt (30-30), 5è (41-35), 6è (51-43), 7è (44-62) i 8è (46-72).

 

L’Infantil guanya al Sant Cugat a partir de la mitja part per un canvi d’actitud

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta aquest diumenge contra el Sant Cugat, amb la càrrega d’haver jugat contra el Cerdanyola el dissabte.

Una vegada arribem al Pavelló Municipal Sant Cugat, el recepcionista ens informa que en aquest pavelló no es juga el nostre partit sinó que es fa a l’Escola Catalunya Mira-sol a uns 10 minuts d’aquí. Nosaltres anteriorment havíem consultat la pàgina web de la federació catalana de bàsquet i aquest canvi no estava exposat. Així que, ràpidament vam agafar els cotxes i vam anar cap a l’Escola Catalunya.

Una cop allà quedaven 20 minuts per escalfar i preparar-nos pel partit. Comença el partit, el Cubelles segueix amb la mateixa dinàmica que el partit d’ahir, donant opcions que el Sant Cugat pugui marcar cistelles i fer atacs molts ràpids que facilitarà pèrdues de pilota. Així que, el partit va igual fins a la mitja part (30-30).

En el sisè període, el Cubelles surt més fort que mai i fa un cop a la taula demostrant el verdader joc dels cubellencs, movent la pilota, anar al rebot i aconseguir cistelles fàcils de contraatac. Els últims 10 minuts segueixen igual, on el Cubelles es creix i tots els jugadors són capaços d’anotar en aquest dos últims períodes.

Després d’aquest cap de setmana tant mogut toca descansar i seguir preparant-nos per els dos últims partits de lliga que queden. Quan els partits van malament l’equip es desuneix, per tant cal treballar perquè aquests conflictes no tornin a passar, fent que els jugadors aprenguin aixecar el cap tant quan es perd com quan es guanya.

GEMMA MIRÓ

Publicada el
Categorizado como Abril