24-4-16 (Sots25 Fem.) CB CUBELLES – C.B. PARETS 60-55

 

JORNADA 04 fase final

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – C.B. PARETS60-55

CB Cubelles: Ari 6; Angi 6; Extra 0; Clara 2; Patri 8; Negra 2; Neus 12; Noelia 1; Irina 23.

Absents: Jessi i Neyra

Entrenador: Raquel Martínez

Àrbitre: Núñez, D

Parcials: 16-14  19-20  10-13  15-08

  • Gran partit el viscut aquest diumenge al nostra pavelló amb un gran premi, la victòria!

Les nostres sots25 s’enfrontaven a un rival molt molt difícil, equip molt ràpid, dures de cara a l’aro i molt agressives en defensa.

1r Quart.- Els primers minuts de partit ja es va poder veure la qualitat de tots dos equips. Grans defenses i grans atacs. Un joc ràpid i encertat per part dels dos equips. Aquest quart es guanyava per dos punts d’avantatge 16 a 14

2º Quart.- Continuava el partit amb el mateix ritme, velocitat i molta activitat defensiva. Els dos equips en individual i pressionant tota la pista.

El bon encert de les nostres noies feia continuar per sobre en el marcador, arribant a agafar 6 punts d’avantatge, però els darrers dos últims minuts les Cubellenques van afluixar en defensa i el Parets va aprofitar l’ocasió per retallar distàncies en el marcador i col·locar-se a tant sols 1 punt (35-34).

3er Quart.- A la represa del descans el Parets començava adjudicant-se un parcial de 0-5 i col·locant-se per sobre en el marcador (minut 2, 35-39) però la bona reacció de les nostres jugadores cap girava el marcador per empatar el partit a 39 al minut 5. A partir d’aquí el cubelles va manar en el marcador, amb diferències mínimes. Marcador final de quart 47-45.

4rt Quart.- Últim quart de lluita. Estava clar que el partit el guanyaria l’equip que millor defenses així que la feina a realitzar estava clara!

Els primers tres minuts de quart el Cubelles feia un parcial de 6 – 0 i obria una mica el marcador (7 punts a favor, màxim avantatge de tot el partit). A partit d’aquí la consigna estava clara, defensar molt fort i en atac paciència i agressivitat.

Així va ser, el Parets no trobava el camí de l’aro i totes les seves accions eren parades (els 8 punts d’aquest quart van ser de tirs lliures, cap en joc), i el Cubelles continuava treballant. Uns grans minuts de Neus feia que l’equip continues mantenint la diferència en el marcador fins el final del partit.

El pròxim diumenge el Sots25 anirà a Berga, equip molt conegut per elles.

Millorable: El percentatge de tirs lliures. En partits tan difícils com aquest es molt important ficar els tirs lliures.

MVP: Tot l’equip.

Raquel Martínez

Publicada el
Categorizado como Abril