30-09-17 (Junior Masculí) Roquetes 100-47 CB Cubelles

 

Crònica Junior Masculí

Roquetes –CB Cubelles  100-47

Els de la casa van ser molt tous al inici del primer quart, van sortir desconcentrats i sobretot amb molt poca energia defensiva, per lo que això va repercutir amb força durant la resta del partit. En definitiva ens vam sentenciar a nosaltres mateixos des del primer quart, amb un parcial de 06-34 a favor del roquetes. En el segon quart el roquetes, ens va plantar una pressió 1-3-1 a tota la pista, amb un 2 al mig camp/bandes molt agoviant. Els cubellencs hi van caure un parell de vegades, però mica en mica amb passes i menys bot ho van treure força bé, per tant no va ser la causa de justificació per al resultat final.

A partir de la segona part del partit els visitants (Cubelles) van decidir tornar a començar el partit de 0 , van començar a defensar i van manar en atac, i les coses començaven a sortir, van acabar el tercer període amb un parcial de 28-19, i finalment el quart acte amb un 14-14.

No tot es mèrit dels blaus, sinó que els de roquetes tenien molt d’encert des de la línia de 3 i van fer les coses bé des del primer moment, així doncs van aprofitar la nostres fatal entrada al partit.

Coses a millorar: Les ganes i falta d’energia al inici del partit, la setmana d’entrenaments ha sigut bona tot i així els hi ha faltat motivació i esforç només començar, han agafat el ritme del partit a partir de la mitja part.

Coses Positives: No s’han rendit tot i veure el resultat extravagant a la pantalla que ells mateixos han provocat, i han sapigut tirar endavant i acceptar l’error.