7-5-16 (Infantil Masc.) C.B. CUBELLES – BÀSQUET CLUB SANT JOAN DESPÍ 55-27

 

JORNADA 11

INFANTIL MASCULÍ

C.B. CUBELLES – BÀSQUET CLUB SANT JOAN DESPÍ 55-27

CB Cubelles: Joaquín (7), Erick (6), Adrià (10), Alan (6), Carles (7), Andreu (-), Javi (2), Juan (7), Raúl (8), Guillem (2)

  1. Absents: Joan Pere, Arturo, Alex.
  2. Entrenador: Gemma Miró

Àrbitre: Sr. XXXX

  1. Parcials: 1er. (6-0), 2on. (17-0), 3er (27-4), 4rt (31-10), 5è (33-12), 6è (39-22), 7è (43-25) i 8è (55-27).

L’Infantil rep a casa el Sant Joan Despí amb altibaixos

L’Infantil Masculí del Cubelles després d’estar dues setmanes sense jugar cap partit torna aquest dissabte a les 9:15 per jugar contra el Sant Joan Despí, on la setmana anterior va guanyar de 9 al Terrassa, equip que es troba a la part alta de la taula. Els cubellencs han de sortir des de l’inici del partit preparats per anar a per totes i poder somiar amb la victòria.

Comença el partit, el Cubelles surt amb una defensa individual, que els hi permetrà incomodar al Sant Joan Despí, a partir d’aquí els cubellencs mouen la pilota i aconsegueixen cistelles fàcils (6-0). En aquest segon període, passa exactament el mateix però aquest com gràcies als contraatacs dels nostres alers i les canastes de sota cistella dels nostres pivots aconseguim distanciar-nos una mica més del nostre rival (17-0).

En el tercer i quart període, el Cubelles segueix amb la seva línia, una defensa activa i constant els permet un atac fluït per seguir sumant.

A partir de la mitja part, el Cubelles baixa el ritme defensiu, provocant que un Sant Joan Despí amb moltes ganes busqui mica en mica, apropar-se en el marcador. Els nois del Garraf ho permet, ja que no arriben a les ajudes, perdent pilotes i fan males passades, beneficiant al equip rival perquè guanyi el 6è quart.

En el setè  període, la dinàmica segueix semblant, on el Cubelles no realitza en cap moment una bona defensa ni un bon atac, però a partir dels últims 5 minuts de partit, aixequen el cap i recuperen l’actitud de la mitja part anterior del partit. Gràcies a BLAU i les ajudes aconsegueixen robar moltes pilotes per provocar contraatacs i joc en estàtic fluït.

Una vegada acaba el partit, els cubellencs han d’aprendre mica en mica a ser constant durant tots els minuts de partit, ja que sinó es pot complicar. L’actitud de la primera mitja part i de l’últim quart és immillorable i demostra les ganes que tenen d’aprendre i de superar-se cada dia més, felicitats cracks, a per l’últim partit de lliga!

GEMMA MIRÓ

Publicada el
Categorizado como Maig