9-2-20 (Sots 21Masculí) CB MASQUEFA – CB CUBELLES 44 – 37

 

Sots21 MASCULÍ (FASE PREVIA NIVELL B)
Jornada 16

 

CB MASQUEFA – CB CUBELLES 44 – 37

 

CB Cubelles: Agus (), Pipe (), Biel (), Arnau (), Alan (), Horacio (), Juan (), Facu (-), Tomás (0), Joaquín (), Aniel ()

MVP: Pipe
Entrenador: Aitor Medina

Parcials: Primera part (22-10). Segona part (44-37)

 

 

Per jugar així, millor no juguem

El Cubelles visitava aquest cap de setmana al darrer al penúltim classificat de la lliga, així que a priori era un partit on es podia competir. La sorpresa saltava només arribar al pavelló, doncs l’equip rival es presentava amb 5 jugadors. Però als blaus això els va importar més ben poc, ja que com s’explicarà, no va servir d’absolutament res. Al cap i a la fi, a pista es juga 5vs5.
Els dos primers quarts van ser soporífers, ja que els locals van plantejar una defensa en zona que va bloquejar en tot moment als cubellencs. La premissa era clara, rebotar fort i sortir amb transicions ràpides amb l’objectiu de cansar al rival i anotar fàcil. Recordem que només eren 5 jugadors i que, evidentment el rival es cansa. Doncs res d’això va succeir, ans al contrari, eren els nois del Masquefa qui sortien ràpid i ens agafaven a la contra. Els blaus, amb un ritme de joc lentíssim, es dedicaven a tirar triples i a adormir el joc constantment. Veure per creure. Al descans la bona notícia era que el desavantatge estava en 12 punts.
A la represa el joc va continuar igual, només Agus i Pipe intentaven donar vida al joc, però des de més enllà de la línia de 6,25. Tanmateix, el rival tenia amb tres dels seus jugadors amb 4 faltes, és a dir, que forçant penetracions era quelcom fàcil rascar la cinquena falta i jugar amb superioritat. Com era d’esperar mai va succeir això, el festival de triples vaticinava que la derrota estava al caure. Un bon encert de Pipe amb 3 triples consecutius acostava als cubellencs, però del triple i la sort no es pot viure.

Per a més inri, els visitants van perdre el cap, amb l’àrbitre, el rival i tot plegat va desembocar en una derrota més en un partit on era relativament fàcil guanyar. En tot moment felicitar al rival que tot i ser 5 van aguantar tot el partit i van jugar com s’ha de jugar, a per totes.

Publicada el
Categorizado como Febrer