9-4-16 (Infantil Masculí) C.B. GAVÀ 02 BLAU 34 – 61 C.B. CUBELLES

 

JORNADA 7

INFANTIL MASCULÍ

C.B. GAVÀ 02 BLAU- C.B. CUBELLES 34-61

CB Cubelles: Joaquín (6), Erick (4), Adrià (4), Alan (4), Carles (16), Andreu (4), Javi (4), Juan (4).

  1. Absents: Joan Pere, Arturo, Juan, Guillem, Alex.
  2. Entrenador: Gemma Miró

Àrbitre: Sr. XXXX

  1. Parcials: 1er. (4-4), 2on. (6-16), 3er (11-24), 4rt (16-33), 5è (18-37), 6è (25-41), 7è (32-51) i 8è (34-61).

L’Infantil aconsegueix una victòria a casa del Gavà

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta aquesta setmana contra el Gavà al seu pavelló, equip que la primera volta anàvem guanyant de 15 a la mitja part i a falta de 10 minuts només guanyàvem de 5 punts. Això vol dir que, els cubellencs hauran de treballar i estar atents tant en atac com en defensa si es volen emportar-la victòria.

L’inici del partit va ser desastrós, el Cubelles feia passades impossibles robades per el Gavà, no hi havia desmarcatge dels jugadors, es realitzaven llançaments a cistella amb gens d’encert. Després de què l’entrenadora Gemma demani un temps mort, les coses es comencen encarrilar i els cubellencs veuen mica en mica el què han de fer bé per emportar-se la victòria; moure la pilota i cargar el rebot per aconseguir augmentar les diferències en el marcador. A més a més, BLAU ens ajuda a robar moltes pilotes i convertir-los en punts.

En el 5è i 6è quart, els nois del Garraf tornen a baixar el ritme fent exactament el mateix que ha passat en el primer quart, on cap jugador es preocupa d’ajudar-se entre ells i es volen treure de sobre la pilota el més ràpid possible, això permet que el Gavà guanyi el 3er període d’un punt.

En els últims 10 minuts, el Cubelles torna aixecar el cap i jugant com ells sabes anotant en aquest temps fins a 20 punts, on deixa sentenciada la victòria cubellenca.

Hem d’aprendre ha estar els 40 minuts en pista, sense permetre cap distracció i estar concentrats al 100%. Ara toca, treballar dur pels pròxims partits per continuar a la part d’adalt de la taula.

GEMMA MIRÓ

Publicada el
Categorizado como Abril