(Cadet Masculí) C.B.CUBELLES 45 – C.B.VALLIRANA 57

CADETE MASCULI foto de equipo BAJA CALIDAD

C.B. CUBELLES: Facundo, Biel, Arnau, Bruno, Guillem, Matías, Andreu (inf), Coca (inf).

CADETE MASCULI foto de equipo BAJA CALIDAD

El partit començava amb dubtes per part dels dos equips (cosa a la que ja ens tenen acostumats els partits d’aquesta lliga). Imprecisions per les dues bandes van caracteritzar un 1er quart en el que no es va encetar el marcador fins passat uns 5 minuts de l’encontre. S’arribava al final amb un 8-12 en contra del C.B.Cubelles. 

El 2n període va estar caracteritzat per una anada i vinguda constant d’una pista a l’altre, però sense intercanvis de cistelles. Errors en llançaments relativament còmodes i  en contraatacs fàcils condemnen al conjunt del Garraf i s’arriba al descans amb un marcador 22-14 a favor dels visitants. 

 

En el 3er període els cubellencs van trobar-se amb l’encert des de la línia de 6,25m i van apropar-se molt en el marcador. Per fi aconseguien superar, a base de triples, la zona proposada pel entrenador visitant; una tàctica defensiva força qüestionable en una categoria de Cadet, on el principal objectiu és APRENDRE tant a atacar com a defensar. El conjunt de Garraf perdia el quart per la mínima amb un 16-17. 

 

El darrer període començava amb tot per decidir 30-39 a favor dels nois de Vallirana. Tot i fer un bon quart, el C.B.Cubelles no va saber gestionar els últims minuts i amb una defensa excessivament tova va facilitar als visitants que s’enduguessin el matx. El conjunt de Vallirana guanyava el encontre amb un marcador final de 45-57. 

Publicada el
Categorizado como Març