(Sènior) CB CUBELLES 58 – A.E. L’ESQUITX 68

BANNERSCALENDARIGENERALMARCS

CB Cubelles: Marc, Roger, Samu (baixa), Buti, Devilacqua, Carlos, David, Marcos baixa, Víctor, Toni, Santi i Aitor

Entrenador: Capella

BANNERSCALENDARIGENERALMARCS

El partit que enfrontava als cubellencs contra l’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia ja no pintava bé des d’un bon inici ja que els visitants es presentaven amb nombroses baixes i amb molts jugadors lesionats. En el primer quart es va poder observar un intercanvi d’atacs ràpids amb poc encert per part dels dos equips, cosa que s’observava a la conclusió del mateix (13-13)..

El segon quart va ser el reflex del que seria la tònica del partit: El Sant Sadurní basant el seu joc ofensiu en el seu jugador interior (número 7) i el Cubelles movent la pilota per la línia exterior finalitzant la majoria de cops amb un llançament de tres punts. La mala defensa local sumat a la falta d’encert des de la línia exterior feien que el equip visitant agafés els primers avantatges.

El tercer quart va ser una copia del segon, els visitantas vivint de pilotes al seu jugador interior i els locals sense idees davant de la defensa zonal que va plantejar l’Esquitx, llençant més i més de tres punts i amb un encert pràcticament nul.

A l’últim període, les coses no van canviar i no va ser fins als últims 5 minuts, amb una diferencia favorable als visitants de 14 punts, quant el cubelles va (per fí) mostrar una bona versió defensiva i un gran encert en atac (gràcies en part a un inspirat Roger) que van fer que els cubellencs se col·loquessin només a 3 punts.

En l’últim minut, dues males accions en atac del Cubelles, van fer que els locals s’enduguessin una merescuda victòria.

Publicada el
Categorizado como Març