FINAL DE TEMPORADA

Arribem a la fi de la temporada i aquesta setmana dos equips del club han jugat els seus últims partits, el SENIOR FEMENÍ jugava el seu últim partit de lliga davant el MANRESA, les noies de Juanma Castellano i Pepe Cabedo han demostrat el seu ADN al final de temporada guanyant els 12 últims partits de lliga, pràcticament una segona volta impol·luta, recuperant posicions i deixant unes fantàstiques sensacions am vista a la pròxima temporada, un final amb un balanç de 20 victòries i 4 derrotes, l’equip ha acabat en tercera posició, l’objectiu al inici de temporada era pujar, aquest any els a faltat lliga, perquè han acabat guanyant a tots els seus rivals, ara toca descansar i fer mini pretemporada per a l’any vinent,us anirem informant dels canvis que es van succeint en aquest equip, sempre amb la intenció des de la direcció esportiva de superar-nos de cara a amb vista a la temporada 2016/17. És possible que arribi algun fitxatge nou, però ja us avancem que pràcticament la base de l’equip serà el mateix que aquesta temporada que acaba de finalitzar. Felicitas noies!!!.

SENIOR FEMENI foto equipo baja calidad

    Foto de equip SENIOR FEMENI TEMP 2016

    CLASSIFICACIÓ: 3É LLOC AMB UN BALANÇ DE 20 VICTORIES I 4 DERROTES.

D’altra banda l’equip del Sub21 masculí de Siscu Martin ha deixat empremta, un equip amb molt pocs jugadors, amb moltes baixes durant la temporada ha sabut estar en el campionat on al final s’ha notat el cansament d’aquests jugadors, al final en una merescuda sisena posició amb 13 victòries i 13 derrotes. Entre aquesta setmana i la següent el club pretén parlar amb els jugadors per marcar la següent temporada, vinculacions al sènior, etc etc … us anirem informant. Felicitats nois!!!

 

SUB 21 MASC foto de equipo BAJA CALIDAD

  Foto de equip SOTS 21 MASCULI TEMP 2016

  CLASSIFICACIÓ: SISENAS AMB UN BALANÇ DE 13 VICTORIES I 13 DERROTES.

D’altra banda el nostre sènior Masculí a aconseguit el seu objectiu final guanyant el seu partit contra VENDRELL el qual li donava assegurar la plaça en està categoria, l’objectiu era el que era i ho han complert molt bé a falta de 3 partits de competició, recalcant de davant mà que si haguessin volgut podrien haver arribat més lluny, la manca de jugadors durant tota la temporada ha fet que es mereixessin aquesta lògica posició, l’entrenador José Luis Capella ha estat el gran artifice d’aquest resultat on ha expressat el seu descontentament en aquest sentit per no poder efectuar bons entrenaments amb la plantilla sensera. Desde el club ja s’està treballant perquè això l’any que ve no succeeixi i sembla ser que hi haurà més d’un canvi a l’ respecte, el que està clar que el suport a Capella des de la directiva està assegurada, ara falta veure i estudiar el millor per al club i aquest equip, seguirem informant de l’actualitat del nostre Sènior, el qual apostarem sobre segur per al següent any. .. el balanç actual és de 16 victòries i 11 derrotes en una setena còmoda posició, gran temporada i «Objectiu Complert»  Felicitats nois!!!

13051756 10210123011855089 1499250743810739600 n

Foto del final del partit davant el Vendrell que donaba la classificació matematica pero mantenir la categoria a tercera.

ARA MATEIX I A FALTA DE 3 PARTITS EL EQUIP ES MANTÉ A LA SEPTIMA POSICIÓ AMB UN BALANÇ DE 16 VICTORIES Y 11 DERROTES

 

I finalment el nostre Sub 25 femení segueix en aquestes fases classificatòries, l’equip de Raquel se’ls estan fent llargues aquestes fases, on han perdut 2 partits i guanyat altres dos, ara mateix ocupa la segona posició el que hauria de jugar els quarts de final contra la setena, la veritat és que no està malament, recordem que Raquel a perdut a dues de les seves jugadores a meitat de temporada i això fa que les rotacions siguin més llargues, el cansament en algunes jugadores s’estan notant però només falten dos partits més per acabar aquestes fases classificatòries i poder optar per uns quarts de final dignes, així que segur que aquestes noies ho van a donar tot d’ara endavant, us seguirem informant d’aquestes precioses fases per arribar a les finals que recordem es jugaran en el nostre PAV 1 el diumenge 29 de maig

SENIOR SUB 25 foto de equipo calidad baja

Foto de equip SOTS 21 MASCULI TEMP 2016

CLASSIFICACIÓ: CAMPIONAS DE LLIGA AMB UN BALANÇ DE 18 VICTORIAS Y 0 DERROTES

CLASSIFICACIÓ FASES PER QUARTS DE FINAL: SEGONAS AMB UN BALANÇ DE 2 VICTORIES I 2 DERROTES.